Ο πρώτος χορός του παντρεμένου -πλέον- ζευγαριού. Για πολλούς μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της γαμήλιας ημέρας και για κάποιους άλλους η πιο άβολη. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, μπορείτε απλώς να το παραλείψετε (δεν σας υποχρεώνει κανένα πρωτόκολλο). Για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν τον “πρώτο χορό”, είναι καλό να προετοιμαστείτε γιατί θα λάβετε πολλές προτάσεις.

Ενδεχομένως, να έχετε ήδη ένα τραγούδι που σημαίνει πολλά για εσάς αλλά δυστυχώς να μην έχει το κατάλληλο tempo. Για να μην πελαγώσετε για μια τόσο ξεχωριστή στιγμή, τα ακόλουθα tips θα σας διευκολύνουν στην επιλογή του κατάλληλου τραγουδιού:

Χορέψτε το!

Όπως προαναφέρθηκε μπορεί ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι να μην έχει το κατάλληλο tempo, να είναι πολύ αργό ή πολύ γρήγορο. Αυτό δεν θέλετε να το διαπιστώσετε τη στιγμή όπου τα φώτα σβήνουν και οι προβολείς πέφτουν πάνω σας, γι’αυτό κάντε μια πρόβα στο σπίτι. Μπορείτε να χορέψετε το τραγούδι ή τα τραγούδια που έχετε επιλέξει μπροστά σε μερικούς φίλους και συγγενείς αν θέλετε και μια δεύτερη, τρίτη γνώμη.

Βρείτε το είδος που σας εκφράζει

Μπορεί η παράδοση να προστάζει βαλς/μπλουζ στυλ, αλλά αυτό μπορεί να μην σας εκφράζει καθόλου. Δοκιμάστε κάτι πιο old school, swing, 50s, 60s, υπάρχουν τόσες επιλογές…Πειραματιστείτε κι επιλέξτε το τραγούδι που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα να χορέψετε δημόσια ή διασκεδάζετε περισσότερο.

Θέλετε οπωσδήποτε να χορέψετε εκείνο το τραγούδι που σημαίνει τόσα για τη σχέση σας αλλά το tempo του είναι τελείως ακατάλληλο. Πληκτρολογείστε YouTube και αναζητήστε covers του συγκεκριμένου κομματιού. Πλέον γίνονται τόσες διασκευές που είναι πολύ πιθανό να βρείτε μια εκδοχή του αγαπημένου σας τραγουδιού που να είναι ιδανική για το χορό σας.

Και μην ξεχνάτε, όποια κι αν είναι η επιλογή σας, φροντίστε να απολαύσετε τη στιγμή!

ΠΗΓΗ: https://www.thatslife.gr/oikogeneia-paidi/gamos-vaftisi/tips-gia-epilogi-tragoudiou-gamiliou-horou/

Share This
Μετάβαση στο περιεχόμενο